Bremanger folkebibliotek

   
I en mørk, mørk skog
Your basket is empty
Vis
Author
Title Statement
 • I en mørk, mørk skog
Contributors
Language
 • Språk: Norsk (Bokmål)
Year
 • 2017
Summary, etc
 • Nora har ikke sett venninnen Clara på ti år, da hun plutselig får en invitasjon til utdrikningslaget hennes. Nora tenker at det må være en perfekt anledning til å gjenopprette kontakten med sin gamle bestevenninne, og legge fortiden bak seg. Vel plassert i et hus dypt inne i skogen, gjør alle sitt beste for å skape god stemning. Men snart oppstår det gnisninger. Er alle der på samme premisser? Og hvem er det egentlig Clara skal gifte seg med? Kontakten med omverdenen er minimal og de er nesten uten mobildekning. Hemmeligheter og løgner brister, og Nora blir innhentet av fortiden. Forfatteren debuterte med denne psykologiske thrilleren som fikk mye oppmerksomhet. Omtalen er utarbeidet av BS. Nora har ikke sett Clare på ti år. Ikke siden den gangen Nora brøt med sitt gamle liv og aldri så seg tilbake igjen. Men så dukker en uventet invitasjon opp - til Clares utdrikningslag. En helg på et avsidesliggende sted må være den perfekte anledning for Nora til å ta opp igjen kontakten med sin gamle bestevenninne og legge fortiden bak seg. Vel på plass inne i skogen gjør alle sitt beste for å lage en vellykket helg, men snart oppstår spenninger mellom nye og gamle bekjentskaper. Er alle der på samme premisser? Hvorfor er Nora bedt i utdrikningslaget, men ikke i bryllupet? Og hvem er det Clare egentlig skal gifte seg med? Kontakten med omverdenen er minimal. Mobildekningen er nesten fraværende. Og så går noe galt. Veldig galt. Mens hemmeligheter og løgner brister, blir Nora innhentet av fortiden der ute i den mørke, mørke skogen.
ISBN
 • 978-82-05-49784-9
Available
 • 1/1
Waiting
 • 0 (0)
*000   pam     1
*00166643
*008210603        a     10nob 2
*015 $a0506904$bBIBBI
*019 $bl$dR
*020 $a978-82-05-49784-9$bh.$cNkr 169.00
*041 $heng
*100 0$aWare, Ruth$jeng.
*240 1$aIn a dark, dark wood
*24510$aI en mørk, mørk skog$cRuth Ware ; oversatt fra engelsk av Hilde Stubhaug
*260 $a[Oslo]$bGyldendal$c2017
*300 $a334 s.
*520 $aNora har ikke sett venninnen Clara på ti år, da hun plutselig får en invitasjon til utdrikningslaget hennes. Nora tenker at det må være en perfekt anledning til å gjenopprette kontakten med sin gamle bestevenninne, og legge fortiden bak seg. Vel plassert i et hus dypt inne i skogen, gjør alle sitt beste for å skape god stemning. Men snart oppstår det gnisninger. Er alle der på samme premisser? Og hvem er det egentlig Clara skal gifte seg med? Kontakten med omverdenen er minimal og de er nesten uten mobildekning. Hemmeligheter og løgner brister, og Nora blir innhentet av fortiden. Forfatteren debuterte med denne psykologiske thrilleren som fikk mye oppmerksomhet. Omtalen er utarbeidet av BS.
*520 $aNora har ikke sett Clare på ti år. Ikke siden den gangen Nora brøt med sitt gamle liv og aldri så seg tilbake igjen. Men så dukker en uventet invitasjon opp - til Clares utdrikningslag. En helg på et avsidesliggende sted må være den perfekte anledning for Nora til å ta opp igjen kontakten med sin gamle bestevenninne og legge fortiden bak seg. Vel på plass inne i skogen gjør alle sitt beste for å lage en vellykket helg, men snart oppstår spenninger mellom nye og gamle bekjentskaper. Er alle der på samme premisser? Hvorfor er Nora bedt i utdrikningslaget, men ikke i bryllupet? Og hvem er det Clare egentlig skal gifte seg med? Kontakten med omverdenen er minimal. Mobildekningen er nesten fraværende. Og så går noe galt. Veldig galt. Mens hemmeligheter og løgner brister, blir Nora innhentet av fortiden der ute i den mørke, mørke skogen.
*574 $aOriginaltittel: In a dark, dark wood
*655 2$aRoman$2BS$41166089$9nor
*655 2$aKriminal$2BS$41165668$9nor
*700 0$aStubhaug, Hilde$d1973-$eovers.$jn.
*950 0$aKrim$zKriminal$9nor
^
No reviews exists for this book.
Click here to be the first to write a review.

Nora har ikke sett Clare på ti år. Ikke siden den gangen Nora brøt med sitt gamle liv og aldri så seg tilbake igjen. Men så dukker en uventet invitasjon opp - til Clares utdrikningslag. En helg på et avsidesliggende sted må være den perfekte anledning for Nora til å ta opp igjen kontakten med sin gamle bestevenninne og legge fortiden bak seg. Vel på plass inne i skogen gjør alle sitt beste for å lage en vellykket helg, men snart oppstår spenninger mellom nye og gamle bekjentskaper. Er alle der på samme premisser? Hvorfor er Nora bedt i utdrikningslaget, men ikke i bryllupet? Og hvem er det Clare egentlig skal gifte seg med? Kontakten med omverdenen er minimal. Mobildekningen er nesten fraværende. Og så går noe galt. Veldig galt. Mens hemmeligheter og løgner brister, blir Nora innhentet av fortiden der ute i den mørke, mørke skogen.

Send to
IdStatusDue dateOwnerLocationShelf
Ex1Available (not for inter library loan) Bremanger folkebibliotek, Svelgen Krim og spenning